23948sdkhjf

Flot udvikling i BCI

BCI A/S, der igen i år øger omsætning og resultat, er nu sammen med de to søsterselskaber Eurobib i Sverige og Schulz i Tyskland førende på verdensmarkedet for biblioteksindretning.
- Der er over de senere år sket en markant modernisering og effektivisering af virksomheden i Holsted, udtaler adm. direktør Mikael Kjeldsen, der med tilfredshed kan se på et flot regnskab for 2006. Resultatet før skat udgør nu 11,3 mio. kr. mod 6,5 mio. kr. året før samtidig med at omsætningen i de udenlandske datterselskaber er steget kraftigt.

Spændende arbejdsplads
BCI, udgør sammen med Eurobib og Schulz Speyer, Biblioteksdivisionen i den børsnoterede svenske virksomhed Expanda. Samarbejdet mellem de 3 virksomheder giver iflg. Mikael Kjeldsen masser af muligheder i dagligdagen og en spændende arbejdsplads. Samlet omsætter de 3 virksomheder nu for over 300 millioner kr. og er i dag ledende på verdensmarkedet for biblioteksindretning med omsætning over hele kloden.

Samarbejdet med især Eurobib har givet en masse ændringer i hverdagen. Virksomheden har f.eks. netop samlet projektafdelingen i Holsted, hvorfra gruppens økonomi også styres. Fra Holsted foregår endvidere en væsentlig del af gruppens indkøb, der i større omfang sources fra hele verden. Schulz Speyer er først blevet en del af koncernen i 2006 – så der venter derfor en spændende integration over de kommende år.

Investeringer kombineret med outsourcing forbedrer resultatet
Over de senere år er træafdelingen blevet outsourcet, mens der er foretaget betydelige investeringer i virksomhedens metalafdeling.

- Vi har bl.a. investering i nyt produktionsudstyr til standsning, bukning og pulverlakering – men samtidig har vi også outsourcet en række produkter på metalområdet. Vi har bl.a. opnået markante besparelse ved køb i Asien, så det er en kombinationen af investeringer i effektiv produktion og outsourcing, der skaber resultaterne siger Mikael Kjeldsen.

Samarbejdet med søsterselskaberne har også tilført produktion til Holsted. Netop nu er man i gang med at ensrette flere produkter, så produktion og sourcing kan samles i Holsted.

Konkurrencedygtig også i lavtlønslande
- Den relativt store volumen vi arbejder med gør det muligt at kombinere køb af produkter og komponenter fra lavtlønsområder med effektiv produktion i Danmark. Det gør det muligt for os at konkurrere selv i områder med væsentlig lavere lønninger end i Danmark afslutter Mikael Kjeldsen, der ser meget optimistisk på fremtiden.

Læs mere om: BCI
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063