23948sdkhjf

Teknos opnår godkendelse i hele Europa

Virksomheden er dermed i besiddelse af et fem egenudviklede træbeskyttelsesprodukter, som er fremstillet og dokumenteret i henhold til de lovbestemte forskrifter.
Teknos' træbeskyttelsesmidler er nu officielt godkendt i hele Europa som et led i EUs biocidproduktdirektiv (BPD). Samtlige nationale godkendelsesprocedurer er blevet gennemført i de EU-lande, hvor Teknos har aktiviteter.

- Vi har mere end ti års erfaring med biocidproduktdirektivet og har altid lagt stor vægt på at gennemføre alle nødvendige trin fra produktudviklingen til den meget krævende dokumentation med knowhow i eget hus, fortæller Søren Juhl Hansen, der er product marketing manager i Teknos

De fem træbeskyttelsesmidler – Teknol Aqua 1410, Aqua Primer 2907-02, Aqua Primer 2907-42, Gori 356 og Gori 605 – er dermed officielt godkendt til salg og brug i de EU-lande, hvor der søgt om godkendelse.

I henhold til biocidproduktdirektivet skal produkter i Danmark godkendes officielt af Miljøstyrelsen senest 24 måneder efter optagelse af biociderne på positivlisten. Eksempelvis for biociderne propiconazol, tebuconazol og IPBC er denne frist udløbet, således at træbeskyttelsesmidler, der indeholder disse biocider, ikke længere må sælges i Danmark uden en officiel godkendelse.

Kunderne kan kontrollere godkendelsen ved hjælp af det godkendelsesnummer, der fremgår af teksten på emballagen, samt om det pågældende produkt er optaget på listen over godkendte produkter på Miljøstyrelsens hjemmeside ( www.mst.dk) .
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078