23948sdkhjf

Scandi Sleep-fabrikken i Horsens lukker

Hilding Anders-koncernen har besluttet at afvikle produktionen på sin fabrik i Horsens. Omkring 50 stillinger ventes nedlagt.
Torsdag morgen offentliggjorde ledelsen i den svenske Hilding Anders-koncern, at man fredag indleder forhandlinger om en lukning af Scandi Sleep-produktionen i Horsens.

- Som følge af vanskelige markedsforhold overvejer vi at styrke vores konkurrenceevne ved at konsolidere vore to fabrikker i Danmark, siger Pål Jönsson, der er salgs- og marketingdirektør for Hilding Anders i Denmark.

Omstruktureringen medfører sandsynligvis, at produktionen af senge og madrasser flyttes fra Horsens til Carl Jørgensen, der er Scandi Sleeps søsterfabrik i Hurup, Thy. Dermed nedlægges omkring 50 stillinger i Horsens, mens 10-15 nye job vil opstå i Hurup som følge af stigende produktionsaktivitet.

En eventuel flytning vil udelukkende berøre produktionen. Showroom og kundeservicefunktioner vil fortsat være at finde i Horsens, understreger Pål Jönsson, der forventer, at forhandlingerne vil være afsluttet i løbet af 2-3 uger.

- Til den tid vil vi have et større overblik over konsekvenserne ved omstruktureringen og en mere præcis viden om, hvor mange medarbejdere der vil blive berørt, slutter han.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063