23948sdkhjf

Paustian fordobler på bundlinjen

En række markeds- og produktionsmæssige tiltag baner vej for en positiv udvikling, og Paustian forventer yderligere fremgang efter et år, hvor resultatet er øget til over 5 mio. kr. efter skat.
Efter et par år med faldende indtjening er resultatkurven igen stigende hos møbelvirksomheden Paustian med butikker i København, Aarhus, Oslo og Shanghai.

Et kig i årsregnskabet for 2011/12 viser således en fremgang i bruttoresultat fra 60,6 til 65,9 mio. kr., en fremgang i driftsresultatet fra 7,3 til 11,9 mio. kr. og en fremgang i resultatet efter skat fra 2,5 til 5,2 mio. kr.

Ledelsen betegner selv resultatet for acceptabelt og forventer en fortsat positiv udvikling i regnskabsåret 2012/13, der blev indledt den 1. oktober. Paustian har de senere år gennemført flere offensive tiltag; herunder udvidelse og nyindretning af ”Paustianhus” og investeringen i PO Inventar, og senest – i efteråret 2012 – kom Ramsing+Ramsing ind i folden.
I 2012 lykkedes det endvidere at vinde en red dot design award for stolen ”ASAP Chair”.

En yderligere årsag til de positive forventninger er, at Paustian International Co. Ltd., der er selskabet bag aktiviteterne på de oversøiske markeder, har ”opnået væsentlige resultater som følge af det fortsatte arbejde med en løbende videreudvikling af kvalitetsstyring og sikring.

- Det er samlet ledelsens opfattelse, at der med den skabte platform er baggrund for at realisere den planlagte vækst, skriver Paustian.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094