23948sdkhjf

Jyde Port har det bedst uden direktør

Ejerleder Peder Skovgaard fra Jyde Port må erkende, at ansættelsen af en direktør i virksomheden blev en dundrende fiasko.
Virksomheden Jyde Port, der producerer døre og porte af træ til private og landmænd, havde for tre år siden brug for nyt blod. Derfor besluttede ejerleder Peder Skovgaard at ansætte en direktør i den 30 år gamle virksomhed. Det skriver ErhvervsBladet i dag.

Efter en lang og sej udvælgelsesproces blev den ”rette” ansat og Peder Skovgaard så frem til at slippe tøjlerne lidt efter lidt.

Men sådan skulle det ikke gå. Den nye direktør havde ikke samme vaner, ej heller samme ønske om nær kontakt til medarbejderne, som hurtigt blev utilfredse med den nye ledelsesstil.

Efter et år med faldende omsætning, stigende utilfredshed blandt de ansatte, tabet af næsten 2 mio. kr. på bundlinien og trusler om strejke, måtte Peder Skovgaard erkende, at ansættelsen af en direktør var en fejlestimering og efterfølgende fyre direktøren.

I dag kører virksomheden igen, og Peder Skovgaard har lært af sine fejl

- Jeg er da helt klart blevet afskrækket fra at hente en direktør udefra. Det var en grim oplevelse, og derfor prøver jeg nu at køre min svigersøn i stilling som min afløser i stedet for at ansætte en, vi ikke kender, siger han.

Kilde: ErhvervsBladet – www.erhvervsbladet.dk

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062