23948sdkhjf

Expedit indretter for Bolia-kæden

Den fremadstormende danske møbelkæde har valgt at gøre Expedit til eksklusiv leverandør af butiksinventar.
Den 28. november åbnede Bolia sin første Expedit-indrettede butik i Bergen, og flere vil følge efter i takt med, at møbelkæden udruller sit nye totalkoncept; ”City Meets Nature”.

Bolia har tidligere samarbejdet med en række leverandører af butiksinventar, men den succesfulde, danske møbelkæde har nu valgt at samle det hele hos Expedit.

- Vi ønsker hele tiden at udvikle vores butikker, og i den proces har vi brug for en erfaren partner, der lytter, er visionær og er god til at omsætte de idéer, der kommer på bordet, til virkelighed. Når partneren så også kan producere og levere alt, hvad vi har brug til vores butikker og samtidig er konkurrencedygtig på prisen, så går det hele jo op i en højere enhed. Den partner, er vi overbeviste om, vi har fundet i Expedit, siger Niels Kjær Jensen, der er Retail Designer hos Bolia.

Det nye samarbejde betyder, at Expedit bliver Bolias partner, når der løbende skal udvikles nye løsninger, og leverandør af alt inventar til de nye Bolia-butikker og til de eksisterende butikker, der skal konceptopdateres.

Kilde: Expedit

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078