23948sdkhjf

Fremtidens farver og materialer?

Stockholm Furniture & Light Fair sætter spot på fremtidens trends. Det sker med udstillingen ”Architects view on: Future Scandinavian Colour and Material Trends”.
Arkitekter, designere og markedsførere er målgruppen, når Materialbiblioteket og Oversight Trends præsenterer et bud på fremtidens trends inden for farver og materialer.

Udstillingen hedder ”Architects view on: Future Scandinavian Colour and Material Trends” og vises under den kommende Stockholm Furniture & Light Fair i begyndelsen af februar. Udstillingen sætter fokus på fremtidens farver og materialer set ud fra et skandinavisk perspektiv. Fremtidige trends konkretiseres ved hjælp af farvepaletter og i alt 30 forskellige slags materialer i en oplevelsesbaseret udstilling.

- Designere og arkitekter lever af at forstå og tolke fremtiden. Et produkt, som bliver formgivet i dag, kommer måske ikke ud på markedet før om 3-5 år. Derfor er det vigtigt for designeren at tage del i relevant forecasting, som vedrører kulører og materialer. Det er helt nyt, at konkret information om både farver og materialer bliver præsenteret på denne måde, siger Oliver Schmidt, som driver Materialbiblioteket på Stockholmsmässan.

De trends, som præsenteres på udstillingen, er bl.a. et resultat af dybdegående workshops med et panel bestående af Sveriges lige nu mest spændende formgivere, en daglig kontakt med eliten inden for svensk design og arkitektur samt fokus på materialeforskning over hele verden.

- Arkitekter og designere fra hele verden besøger Stockholm Furniture & Light Fair for at få et samlet billede af skandinavisk design. Med denne udstilling ser vi ikke kun på dagens formgivning, men giver den besøgende information, som er vigtig for fremtidens skandinaviske design, slutter Oliver Schmidt.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078