23948sdkhjf

Ny administrerende direktør i Nørlund Træ

45-årige Bjørn Skou Andersen er manden, der skal sikre ny fremdrift på det nordjyske savværk. Omfattende investeringer og satsning på eksport er en central del af strategien.
Nørlund Træ A/S har haft det svært under krisen, og det nordjyske nåletræssavværk iværksatte sidste år en turnaround med målet om overskud på driften fra 2013.

Ansvaret for at føre strategien i mål er lagt i hænderne på Bjørn Skou Andersen, der er tiltrådt som ny administrerende direktør pr. 1. december 2012.

Den nyudnævnte direktør har de seneste tre år drevet eget konsulentfirma; Bear-Consulting.dk, og har desuden stillinger som bl.a. administrerende direktør for Dankalk og produktionsdirektør i Hedegaard Agro på cv’et.

- Nørlund Træ har været igennem nogle hårde år og har været ramt af afmatningen i byggesektoren. Derudover har fabrikken i Nørlund været ramt af en omfattende brand tidligere på året, der også har påvirket driften af savværket. Vi skal derfor investere et større tocifret millionbeløb i nyt produktionsudstyr, hvilket samtidig åbner for driftsbesparelser på både savning og høvling. Det skulle også gerne bane vej for en væsentlig større eksport i de kommende år, siger Bjørn Skou Andersen til Wood Supply.

Nørlund Træ hører til blandt de mest væsentlige leverandører af dansk opskåret træ. Virksomheden producerer konstruktionstræ af danske råvarer og henvender sig primært til det danske og nordtyske marked for byggeri.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11