23948sdkhjf

Montana udnævner ny direktør

Gitte Reymann er ny administrerende direktør hos Montana Møbler, hvor hun fremover udgør direktionen sammen med Joakim Lassen.
Efter næsten 10 år som betroet medarbejder i Montana – senest som international salgsdirektør – er Gitte Reymann blevet forfremmet til ny adm. direktør i møbelvirksomheden.

Bestyrelsesformand Geert Noer begrunder valget med, at Gitte Reymann med sin ledelseserfaring har formået at skabe gode resultater i virksomheden. Til dagbladet Børsen siger han:

- Hun har den rette erfaring til lederjobbet og har en bred forretningsforståelse og kender Montanas organisation særdeles godt.

Solide resultater
Gitte Reymann startede hos Montana i 2003 som salgsansvarlig for Norge. Siden fik hun desuden ansvaret for det svenske marked, og i 2006 blev hun salgsdirektør for Skandinavien. Siden september 2011 har Gitte Reymann været international salgsdirektør for Montana.

Ifølge Børsen er Montanas salgsorganisation under Gitte Reymanns ledelse udvidet til 17 sælgere med fokus på Skandinavien og Centraleuropa. De senere år er eksporten øget med 25 procent, og især i Norge og Tyskland er aktiviteterne øget.

Gitte Reymann vil fortsat have det overordnede salgsansvar og indgår fremover i direktionen sammen med Joakim Lassen, som er direktør for design og kommunikaton.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.081