23948sdkhjf

Slide – den glidende hvilestol

Nyskabende, fræk hvilestol med optimal siddekomfort for den enkelte.
Skippers Furniture har indledt et spændende samarbejde med møbelarkitekt Karsten Eriksen. I forbindelse med Stockholm Furniture Fair 2007 præsenteres hvilestolen Slide.

Slide er en helt ny type hvilestol, som bygger på et unikt glidesystem, der gør det muligt at indstille stolen i præcis den position, som ønskes. Det giver både velvære og optimal siddekomfort. Slide sætter fokus på det individuelle.

Udgangspunktet for møbelarkitekt Karsten Eriksens design er det faktum, at vi mennesker har forskellig kropsbygning og herunder ikke mindst benlængde.

Mange vil kunne nikke genkendende til det problem, at de sidder i en stol, hvor benene ikke kan nå gulvet, hvis kroppen samtidig skal have ordentlig støtte i ryggen. Resultatet er dårlig siddekomfort, kroppen får ikke de optimale betingelser for at slappe af, og blodcirkulationen i benene reduceres. De langbenede oplever et andet problem, nemlig at hele deres kropsvægt udelukkende hviler på bagdelen

Med Slide hvilestolens unikke glidesystem, der samtidig er en integreret del af konstruktionen og det stilmæssige udtryk, er disse problemer for alvor løst. Når man først sidder i stolen, er det nemt at justere den til den individuelle og optimale hvileposition. Pres fødderne let mod gulvet, og læn kroppen bagover, hvorefter stolen med en jævn og rolig bevægelse glider tilbage.

Ønskes derimod en mere opretstående position, så skal der blot lidt kropsvægt til for at få stolen til at glide fremad.

Her er altså ingen på forhånd fastsatte intervaller og indstillinger. Med en Slide hvilestol finder du selv nemt og hurtigt den ergonomisk korrekte position – den position, som passer bedst til din kropsbygning. Det er samtidig lykkedes for Karsten Eriksen at skabe en stol med et både frækt og meget udtryksfuldt design.

- Her var virkelig tale om noget helt nyt. Et frisk pust til dansk møbeldesign, hvor det stilrene udtryk på bedste vis kombineres med funktionalitet og fantastisk siddekomfort, siger Steen Skipper

Slide hvilestolen med tilhørende puf får verdenspremiere på Stockholm Furniture Fair 2007 i dagene fra den 7. til den 11. februar.

Kilde: Skippers Furniture www.skippers-furniture.dk

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141