23948sdkhjf

Fynsk møbelfirma får belgisk ejer

I bestræbelserne på at styrke sin position inden for læringsmiljøer har Vanerum Group overtaget SIS Functional Furniture i Middelfart.
- Med sin stærke position på indretning af undervisningsmiljøer kan SIS tilføre Vanerum Group en stærk platform i det skandinaviske marked. Jeg er sikker på, at det bliver et meget dynamisk team, vi får sammensat her.

Johnny Jessen, administrerende direktør for Vanerum Scandinavia, glæder sig over opkøbet, som blandt andet medfører, at Vanerum Scandinavia, som hidtil har været bosiddende i Odense, flytter til SIS’ ejendom i Middelfart, hvor der samtidig etableres et fælles showroom. Ligeledes vil der blive etableret et fælles kursus-, uddannelses- og servicecenter.

- Middelfart er meget centralt i Danmark, og både logistisk og i forhold til kunder giver det rigtig god mening. Samtidig er ejendommen præsentabel og venlig, tilføjer Johnny Jessen.

Hos SIS, som gennem mere end 100 år har leveret møbler til danske skoler og kontorer, ser man ligeledes opkøbet som startskuddet til en ny spændende udvikling:

- Det er min opfattelse, at SIS igennem et par år har haft de forkerte ejere. Med dette ’ægteskab’ bliver vi en del af en familie, der vil det samme og har samme mål og intentioner om at være på forkant med inspirerende og kreative læringsmiljøer, siger administrerende direktør i SIS, Søren K. Grønbæk, der vendte tilbage til virksomheden for to måneder siden.

Om Vanerum Group
Vanerum Group har på verdensplan ca. 400 medarbejdere og omsætter for over 600 mio. kr. Virksomheden arbejder inden for tre områder:

1. Visuel kommunikation i form af tavler og boards
2. Møbler til undervisnings- og læringsinstitutioner
3. Teknologi målrettet undervisning og læring

Vanerum Group ser det som sin fornemste opgave at bidrage til livslang og inspirerende læring og søger med sit ”i3”-koncept at fremme dynamiske og kreative læringsmiljøer gennem integration af visuel kommunikation, møbler og ny interaktiv teknologi.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078