23948sdkhjf

Sigma Prima N: Ny pladesav fra SCM

SCM har udviklet en ny model i serien af automatiske pladesave til automatisering af produktionen. Der er tale om en kompakt pladesav med mange attraktive funktioner.
Sigma Prima N er udviklet specielt til behovet for pladeopskæring i mindre og mellemstore produktioner, der ønsker at tage et skridt i retning af automatisering. Sigma Prima N tilbyder derfor den bedst mulige sammenhæng mellem pris og ydelse, samtidig med at den leverer opskæring i høj og professionel kvalitet. Sigma Prima N er en omkostnings-effektiv automatisk pladesav i et overkommeligt prisleje.

Der er mange attraktive tekniske finesser på Sigma Prima N, som ellers typisk kun har været standard på større pladeopskæringsanlæg.

Sigma Prima N hedder den nye, kompakte pladesav fra SCM. Her er masser af tekniske finesser, som gør automatisering af pladeopskæringen nem.Sigma Prima N fås med PC+PLC styresystem som standard, ligesom også pneumatisk hurtigskift af savklingerne samt inverterstyrede motorer til savvognen og pusheren er det.

PC-styringen på Sigma Prima N er nødvendig, hvis maskinens kapacitet skal udnyttes effektivt, og man skal have den største udnyttelse af de muligheder, der er i styrings- og programmeringssoftwaren.

PCstyringen er udstyret med programmer til optimering af skæringen på maskinen. Pladesaven er nem at betjene fra den overskuelige PC-skærm med touch-funktion på maskinens front. De grafi sk opbyggede menuer gør styringen nem at gå til, også for nye brugere.

Sigma Prima N er således udstyret med nyeste teknologi. Den opskærer nemt og hurtigt større plader, automatisk og helt præcist – hver gang.

Kilde: LindLarsen.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078