23948sdkhjf

JVK opretter 20 studiepladser

Et samarbejde mellem JVK Vinduer og Skive Tekniske Skole giver nu den lokale ungdom mulighed for at uddanne sig til produktionsassistent på vinduesfabrikken.
Jydsk Vindueskompagni og Skive Tekniske Skole er gået sammen om JVK Academy, der tilbyder 20 pladser til produktionsassistent-uddannelsen.

- På JVK Academy skal det også være sjovt og anderledes. I samarbejde med de studerende, øvrige medarbejdere og leverandører, vil vi derfor skabe verdens største vindue i skala 10:1, sagde salgsdirektør Ole Stubbe, da han mandag aften præsenterede planerne foran 70 fremmødte på JVK Vinduers fabrik i Føvling.

Politisk opbakning
Blandt deltagerne var Anni Matthisen (MF) og Vejens borgmester Egon Fræhr. Og de bakker op om initiativet, som dels passer godt ind i Vejens udviklingsstrategi og dels er et initiativ, der kan bringes videre ud i landet.

- Mange virksomheder kan lære af dette samarbejde. At flytte læren ud i virksomhederne frem for at flytte 20 elever til Skive Tekniske Skole vil med garanti blive en succes, sagde Anni Matthisen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078