23948sdkhjf

DT Group vil vokse sig ud af krisen

Ifølge direktør Ole Mikael Jensen har DT Group et stort vækstpotentiale, og selskabet bag Stark og Silvan lurer derfor på at udnytte en uundgåelig konsolidering i branchen.
DT Group offentliggjorde onsdag sit 2011/12-regnskab, der, trods en mindre fremgang i omsætningen, bød på et fald i overskudsgraden fra 5,5 til 4,8 procent.

Omsætningen steg med godt en halv milliard til 18.327 mio. kr., og selvom fokus i det kommende år er rettet mod omkostningerne, vil DT Group samtidig foretage en løbende vurdering af muligheden for at vokse gennem opkøb. Det fortæller direktør Ole Mikael Jensen i et interview med dagbladet Børsen:

- Vi har betydeligt potentiale. Vores markedsandele ligger afhængigt af landet på mellem 10 og 20 pct., så der er enormt meget plads til at vokse. Så det vil vi blive ved med. Der er en kulturrationalisering i gang, for det kan betale sig at være større, som vi er. Så trenden går mod, at vi bliver færre. Som tingene ser ud nu, vil der komme flere til salg, siger han til avisen.

DT Group opkøbte fem butikker i det forgangne regnskabsår, hvor det også blev til fire nyåbninger.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063