23948sdkhjf

Træprisen 2006 går til Lundgaard & Tranberg

Træprisen 2006 går til arkitektfirmaet Lundgaard & Tranberg for Tietgenkollegiet i Ørestads universitetskvarter. På kollegiet er der på inspirerende vis anvendt træ til udformningen af et levende facadeudtryk og et varmt interiør.
Arkitektfirmaet Lundgaard & Tranberg modtager Træprisen 2006 for Tietgenkollegiet i Ørestads universitetskvarter, der er spektakulært udformet med træ. Det oplyser UgensErhverv i dag.

På facaden af kollegiet anvendes egetræ til vinduesrammer og forskydelige skodder. Interiøret i værelserne og på gangarealerne er beklædt i krydsfiner – og de fremstår lyse og varme.

- Mens Træprisen primært er en arkitekturpris, der også er givet til byggerier, hvor træet spillede en mindre rolle, så er der her en bygning, hvor træet er en udadskillelig del af byggeriet, siger arkitekt og fagdommer i Træprisens kommité, Anna Maria Indrio til avisen.

Arkitektfirmaet modtager officielt Træprisen 2006 d. 23. november 2006 i Kilen, en ny bygning på Copenhagen Business School på Frederiksberg.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078