23948sdkhjf

Expedit er rustet til fremtiden

Den jyske producent af butiksinventar rundede 60 år den 7. september og kan glæde sig over en omsætningsfremgang på 11 procent i årets første seks måneder.
At man fylder 60 år behøver ikke nødvendigvis at betyde, at otiummet er nært forestående. Det mener man i hvert fald hos Expedit, der rundede de 60 år den 7. september.

I dag er Expedit en af Nordens største leverandører af butiksløsninger og rådgivning til detailhandlen og inde i en god og positiv udvikling. Men at det skulle nå så vidt, var der næppe nogen, der kunne forudse, da virksomhedens grundlægger Elvin Petersen i 1952 producerede det første trådstativ til en lokal købmand.

- Expedit er en traditionsrig virksomhed med en stærk kultur og dygtige, engagerede medarbejdere, og samtidig kendt som en god arbejdsplads. Det er jeg overbevist om er afgørende for, at Expedit står så stærkt i markedet, som vi gør, siger administrerende direktør, Steen Bødtker, og fortsætter:

- For at tilpasse os detailhandlens nye virkelighed har vi justeret på en række håndtag i hele Expedit Gruppen de seneste par år, og nu er vi godt rustet til fremtiden. Sammenligner man årets første halvårsregnskab med det samme fra sidste år, er omsætningen steget med over 11 procent. Det er virkelig en fremgang, der er værd at bemærke. Det var ikke lykkedes uden den store indsats fra medarbejderne.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11