23948sdkhjf

Scan Office på opkøb

Kontormøbelvirksomheden Scan Office har købt Movement og vokser dermed til én af branchens største aktører med en omsætning på mere end 400 mio. kr.
- Jeg forventer mig meget af samarbejdet med Movement. Vi styrker vores position i markedet og opnår en god synergi.

Finn V. Nielsen, administrerende direktør i Scan Office, ser et stort potentiale for fremtidig vækst ovenpå købet af kontorindretningsfirmaet Movement – en investering, der sikrer Scan Office en forbedret konkurrenceevne og en større bid af det stærkt konkurrenceprægede marked for kontormøbler og indretningsløsninger.

Direktøren lægger ikke skjul på, at konsolideringen af branchen stiller større og større krav til at drive en fornuftig forretning, og det skal sammenlægningen af de to virksomheder.

- Vi fremtidssikrer begge virksomheder og forventer yderligere ekspansion. Det betyder også, at vi tilsammen kan løse alt lige fra få antal arbejdspladser med funktionalitet i højsædet til de store og komplicerede projekter, hvor kreativitet, det innovative og design også er en væsentlig faktor i løsningen, fortsætter Finn V. Nielsen.

Han ser blandt andet store perspektiver i at udbygge Movements eksisterende samarbejde med møbelgiganten Steelcase og vurderer generelt, at Movement vil få et stort udbytte af Scan Offices organisation på både salgs- og indkøbssiden.

Fortsætter som selvstændigt selskab
Scan Office har været igennem en turbulent periode med store underskud og rekonstruktion, men i 2011 kom virksomheden tilbage på sporet med et overskud på 3,6 mio. kr. I foråret 2012 overtog ledelsen ejerskabet med Finn V. Nielsen som hovedaktionær, og siden er det lykkedes at fortsætte den positive udvikling. Scan Office sluttede sit 2012-regnskab ultimo august, og Finn V. Nielsen forventer her et resultat i niveauet 15 mio. kr. før skat.

Med opkøbet flytter Scan Office sin afdeling i Vallensbæk til Herlev, hvor Movement har til huse. Movement fortsætter som selvstændigt selskab og den hidtidige ejer Jan Andersen og partner Christian Nørbæk fortsætter begge i selskabet som hhv. projektdirektør og salgsdirektør. Scan Office administrerende direktør Finn V. Nielsen indtræder som administrerende direktør i Movement.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094