23948sdkhjf

DT Group sælger HT Bendix

De 70 ansatte hos HT Bendix i Herning har fået nye ejere. Virksomheden, der leverer beslag og andet tilbehør til møbel-, køkken- og træindustrien, skal nu stå på egne ben.
HT Bendix har været en del af DT Group siden 1986, men med virkning fra den 1. august 2012 har en ny ejerkreds sat sig i spidsen for Herning-firmaet.

Sammen med Industri Udvikling har direktør Kaj Østergaard og økonomichef Claus Østergaard Jensen overtaget ejerskabet fra den store byggevarekoncern.

- Der har været fordele ved at være en del af en stor koncern. Det har givet os et godt afsæt til de kommende udfordringer, hvor vi fortsat vil have fokus på produktudvikling, tætte kunde- og leverandørrelationer samt ikke mindst de personlige udviklingsmuligheder for alle ansatte i HT Bendix, siger Kaj Østergaard.

Strategiske årsager
Hos DT Group forklarer koncernchef Ole Mikael Jensen, at salget er strategisk begrundet. DT Group ønsker fremadrettet at fokusere på kerneforretningen, som er salg af byggematerialer.

- Det er en solid virksomhed, som vi overdrager til ledelsen. For DT Group er fokus vores kerneforretning, og vi følte derfor ikke, at vi kunne give HT Bendix den fornødne opmærksomhed. Vi er glade for, at vi kan overdrage forretningen til ledelsen, der indgående kender kunderne, markedet og medarbejderne, siger Ole Mikael Jensen.

Overdragelsen er sket den 14. august 2012 med virkning fra 1. august 2012. Ejerskiftet medfører ingen ændringer i den daglige drift.

HT Bendix forhandler beslag og andet tilbehør til møbel-, køkken- og træindustrien. Produktprogrammet omfatter flere end 6.000 forskellige varenumre, herunder greb, hængsler, skruer, hjul, skuffeudtræk, bordben, trådvarer, belysning. Virksomheden er beliggende i Herning og beskæftiger 70 medarbejdere.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109