23948sdkhjf

Uderumsleverandør skifter hænder

Vejen-baserede Plus A/S, der har specialiseret sig i møbler, hegn og løsninger til uderummet, er kommet på nye hænder. Investeringsselskabet Generationsskifte Invest II A/S har overtaget majoritetsandelen af selskabet, mens den eksisterende ledelse fortsætter i de nuværende roller og fastholder en minoritetsandel på sammenlagt 40 pct.

– Det glæder os alle at kunne byde Dansk Generationsskifte velkommen i ejerskabet af Plus A/S. Igennem de seneste år har vi udviklet og forfinet vores forretningsmodel, hvilket har medført succes i særligt Danmark og på de nærmeste eksportmarkeder i Sverige og Tyskland, udtaler adm. direktør og medejer Lars Højsgaard, der fortsætter:

– Vi kan dog konstatere, at potentialet for yderligere vækst uden for landets grænser er meget stort, og det potentiale vil vi gerne udvikle sammen med teamet bag Dansk Generationsskifte.

Plus A/S

Plus A/S blev stiftet som Sorø Stakitfabrik i 1917.

Selskabet udvidede
i 1940 forretningen med Jydsk Stakitfabrik i Vejen, for lette adgangen til råmateriale fra de jyske skove og plantager.

Navnet blev ændret til Plus A/S i forbindelse med den første eksport til Tyskland i 1970.

Plus A/S beskæftiger i dag 32 ansatte og havde ved årsskiftet en egenkapital på 33,6 mio. kr. 

Også på købersiden ser man et godt potentiale for øget vækst.

 – Vi mener at Plus A/S er en fantastisk virksomhed, der under det nuværende ledelsesteam har udviklet en unik forretningsmodel med stort potentiale til følge. Gennem omfattende digitalisering, direkte leverancer til slutbrugerne overalt i Europa, samt konstant udvikling af produkter i høj kvalitet, har Plus A/S skabt et helt særligt brand indenfor produkter til etablering af flotte uderum, lyder det fra Lars Bladt, Partner i Dansk Generationsskifte, som Generationsskifte Invest II A/S er en del af.

Vil ikke rokke båden

Plus A/S kom ud af 2021 med et overskud på 18,3 mio.kr. før skat, og er de seneste fire år vokset kontinuerligt på både top og bundlinje. Ifølge afgående bestyrelsesformand og medejer Klaus Kristensen skyldes de gode resultatet en kombination af snarrådig ledelse, velvalgte forretningsstrategier og ikke mindst en stor indsats fra de 32 medarbejdere.

– Selskabets DNA er karakteriseret ved sunde værdier, såsom flid, samarbejde og ordentlighed. Det er først og fremmest det hårde arbejde i dagligdagen, der har skabt grundlaget for succes. Jeg vil derfor gerne benytte lejligheden til at anerkende og takke alle de medarbejdere, der gennem årene har været med til at skabe den succes, som Plus A/S er i dag, udtaler Klaus Kristensen.

Ifølge Lars Bladt varsler Dansk Generationsskiftes indtog i ejerkredsen således heller ikke store revolutioner eller ændringer.

Vi har først og fremmest tænkt os at holde snuden i sporet. Plus A/S har gang i en masse spændende projekter og vi har på ingen måde tænkt os at rokke båden. Vi kommer til at støtte op om den nuværende strategi og gøre mere af det samme – det virker jo allerede, fastslår han.  

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.082