23948sdkhjf

Møbelkæde tager over efter Hurup

Fredag den 29. juni slår møbelkæden My Home dørene op til en nyindrettet butik i Herredscentret i Hillerød. Butikken indrettes i Hurups tidligere lokaler.
My Home, en landsdækkende kæde med foreløbigt 20 møbelbutikker, flytter til Herredscentret fra sin eksisterende butik på Industrivænget 2, hvor der er åbent sidste dag søndag, den 24. juni.

- Med den nye butik får vi både en bedre beliggenhed og flere kvadratmeter, og derfor skalerer vi konceptet op og udvider sortimentet. Herredscentret er efterhånden ved at have en god størrelse. Der er noget for både far, mor og børn at komme efter, og butikkerne supplerer hinanden rigtig godt. Vi er glade for samarbejdet med NCC ( projektudvikleren, red. ) og har stor tiltro til stedets tiltrækningskraft, siger Henrik Jensen, direktør i My Home.

Om My Home
My Home-konceptet startede med lagersalg af møbler og brugskunst fra en privat adresse i Randers. Det viste sig hurtigt, at lagersalgskonceptet var interessant for kunder i området, og derfor åbnede virksomheden i 2006 en My Home Lagersalg-butik i bydelen Kristrup i Randers.

Et stigende antal kunder og behov for mere lagerplads førte til, at forretningen i Randers blev flyttet til Nikkelvej 4 i Randers. Herefter åbnede flere My Home Lagersalg butikker rundt i landet. Der opstod igen behov for mere lagerplads, og i efteråret 2009 blev lageret flyttet til Sdr. Borup ved Randers, hvor hovedkontoret også har adresse. I dag er My Home landsdækkende med butikker i hele landet.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094