23948sdkhjf

Expedit indgår ny storaftale

Expedit udvider samarbejdet med Coop Danmark om levering af inventarløsninger til samtlige Coops fem dagligvarekæder – Kvickly, Fakta, Irma, SuperBrugsen og Dagli’Brugsen.
Med aftalen mellem Coop og Expedit konsolideres et godt, solidt og mangeårigt samarbejde, der tog sin begyndelse i slutningen af 1950’erne, hvor Expedit begyndte at producere enkeltstående løsninger som trådhylder, trådkurve og kundevogne til de nye danske selvbetjeningsbutikker under FDB.

Samarbejdet har siden da udviklet sig i takt med selvbetjeningsbutikkerne, og nu leverer Expedit blandt andet totale inventarløsninger – alt fra idé til færdig butik – til Coops discountbutikker, supermarkeder og store varehuse.

Stor tilfredshed med aftalen
Hos Expedit er der stor tilfredshed med aftalen, der både ses som værende af stor betydning for den videre færd mod sorte tal på bundlinjen i 2012, og som et væsentligt skulderklap fra en mangeårig samarbejdspartner og et bevis på et værdifuldt og tilfredsstillende partnerskab.

- Den fornyede aftale med så stor og vigtig en spiller i den danske dagligvarehandel har og får stor betydning for Expedit. Jeg er sikker på, at aftalen kom i hus, fordi Coop kender os som en professionel og solid indretningspartner, der tilbyder spændende løsninger og gode vilkår. Og fordi vi sætter en stor ære i sammen med dem at udvikle nye koncepter og løsninger, der understøtter deres position i den danske detailhandel. Både Coop og Expedit er meget interesserede i, hvad der sker i detailhandlen nu og i fremtiden, og den fælles interesse er med til at gøre samarbejdet spændende og frugtbart for begge parter, siger Steen Bødtker, administrerende direktør for Expedit.

Også Expedit Finland har udvidet samarbejdet med Coop i Finland, ligesom Expedit Norge har indgået en samhandelsaftale med Coop Norge om at levere brødafdelinger til ca. 50 butikker i Coop Mega-kæden.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11