23948sdkhjf

Kaagaards Møbelfabrik fra plus til minus

Plademøbelproducenten fra Kjellerup mellem Viborg og Silkeborg kom ud af 2011 med et mindre underskud.
Efter et overskud på 11,8 mio. kr. i 2010 måtte Kaagaards Møbelfabrik indkassere et underskud på -0,3 mio. kr. i sidste regnskabsår. Det viser årsrapporten, som netop er offentliggjort.

Bruttofortjenesten er faldet en smule – fra 6,7 til 6,2 mio. kr. – og det samme er tilfældet for driftsresultatet, der udgør knapt 2,5 mio. kr. mod 2,9 mio. kr. året før.

Årsagen til det store udsving på bundlinjen skal findes i de finansielle poster, hvor der i 2010 var bogført en indtægt på 12,9 mio. kr., hvilket er ca. 10 mio. kr. mere end i 2011. Her er regnskabet desuden belastet af finansielle omkostninger på ca. 5,8 mio. kr.

Kaagaards Møbelfabrik er fortsat i besiddelse af en stor egenkapital på næsten 78 mio. kr., og selskabets samlede gæld er under 2 mio. kr.

FAKTA
Kaagaards Møbelfabrik A/S er en dansk, familieejet møbelfabrik, som blev etableret i 1960. Fabrikken er i dag en moderne plademøbelfabrik, der hovedsageligt producerer soveværelsesmøbler. Sortimentet består af bl.a. senge, kommoder, garderobeskabe, der fremstilles i finerede plader med massive afrundede kanter, eller i malede MDF-plader.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078