23948sdkhjf

Stor succes for Teknos på tysk vinduesmesse

Teknos fik stort udbytte af sin deltagelse i Fensterbau/Frontale i Nürnberg, hvor man præsenterede løsninger inden for overfladebehandlingsløsninger af alle gængse materialer til vinduesproduktion.
Ud over træ havde Teknos også fokus på overfladebehandlingsløsninger til plast, aluminium og kompositter.

- Det vakte en del opsigt blandt vinduesproducenterne, at vi for første gang var i stand til at tilbyde en så bred vifte af produkter til overfladebehandling i vinduesproduktion, fortæller Tomas Kjellker, der er international sales director industrial wood i Teknos.

- Vores fokusområde er naturligvis stadig Teknos- og Gori Industry-systemerne til træ- og træ-/aluminiums-vinduer. Men messen viste, at vi stadig har udviklingspotentiale med hensyn til andre materialer takket være vores brede produktsortiment og mangeårige erfaring med overfladebehandling af metal og plast, fortsætter han.

Kompositmaterialer vinder frem
Derudover nævner han et andet potentielt fokusområde; nemlig kompositmaterialer, der støt og roligt er ved at vinde terræn inden for vinduesproduktion.

- Her gør vores erfaring, at vi er i stand til at yde kompetent rådgivning til producenterne samt levere skræddersyede overfladebehandlingsløsninger. Også på dette område var deltagelsen i Nürnberg nyttig i form af de mange kontakter, vi knyttede. Alt i alt gør det, at vi er yderst tilfredse med resultatet af messen, fortæller Torben Kjellker.

På Fensterbau/Frontale præsenterede Teknos seks overfladebehandlingssystemer, der opfylder de gængse krav inden for vinduesproduktion: dækkende henholdsvis transparente overfladebehandlinger til træ- og træ-/aluminiums-vinduer samt profiler af plast, glasfiberarmeret plast og aluminium.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.113