23948sdkhjf

Fremgang hos DT Group

Koncernen bag bl.a. Silvan og Stark kan fremvise en omsætningsvækst på 5 procent i regnskabsårets første halvdel.
Efter markant nedgang i omsætningen under finanskrisen er der igen i fremgang hos DT Group.

I regnskabsåret 2010/11 steg den samlede omsætning i Norden og Nordeuropa med 1.349 mio. til 18.410 mio. kr., og den positive udvikling ser ud til at fortsætte i 2011/12.

Koncernen har netop afsluttet regnskabet for perioden 1. august 2011 - 31. januar 2012, og her er det lykkedes at øge omsætningen med yderligere fem procent til 9.519 mio. kr.

- Markedet taget i betragtning er vi tilfredse. Byggebranchen i almindelighed og byggemarkederne i særdeleshed er stærkt påvirkede af krisen og den stagnerende vækst. Konkurrencen er hård, men takket være vores forretningsmodel og vores effektivitet er vi mindre hårdt ramt, og vi forventer at vokse yderligere i 2012, siger adm. direktør Steen Weirsøe.

I Danmark har DT Group i første halvår bl.a. udvidet aktiviteterne med gennem opkøb af Tommerup Trælasthandel og Printz Ringsted – begge i Stark-regi. Steen Weirsøe oplyser, at der er planer om yderligere opkøb.

- Det er et faktum, at en øget effektivitet i branchen kræver en fortsat konsolidering. Derfor vil vi både satse på vækst i vores eksisterende forretninger og fortsætte opkøb af nye forretninger, siger han.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109