23948sdkhjf

Nyt Om Navne

I dag med nyansættelser hos Design Classique, Engelbrechts og Keflico.
Design Classique
Claus Kolding er ansat som ny ansvarlig for salg & marketing i møbelvirksomheden. Design Classique startede som netbutik i 2004 og udvidede med en fysisk butik i 2008. Virksomheden flyttede sidste år ind i en tidligere kirke på Laurids Skausgade i Haderslev.

Claus Kolding er tiltrådt pr. 1. december og udgør sammen med Ronnie Christensen og Tonny W. Wollesen bemandingen i den gamle frikirke.

Engelbrechts Furniture A/S
30-årige Casper Vædeled Rasmussen er ansat i en nyoprettet stilling som designingeniør. Han er uddannet civilingeniør fra DTU og kommer fra en stilling som udviklingsingeniør hos Mølgård ApS i København. Her har han arbejdet med lignende konstruktions- og udviklingsprojekter for en lang række danske og internationale møbelvirksomheder.

Desuden er Allison Crank ansat som marketingkoordinator og arkitektsupporter. Allison er B.A. i arkitektur fra Wellesley College og kommer senest fra en stilling hos R.B.S.D. Architects i New York.

Engelbrechts Furniture (i daglig tale Engelbrechts) er grundlagt i København i 1989. Virksomheden producerer møbler i samarbejde med erfarne designere og andre specialister.

Keflico A/S
Keflico har pr. 1. marts 2012 ansat Gregers Boeg Hansen som salgsspecialist inden for træ og plader til de sjællandske kunder.

Gregers Boeg Hansen har en solid baggrund fra branchen og skal betjene de sjællandske kunder i samarbejde med den øvrige salgsafdeling. Han vil både besøge industrikunder og forhandlere på Sjælland.

Keflico er leverandør og partner inden for to hovedområder; hårdttræ og træbaserede pladeprodukter.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079