23948sdkhjf

Unimerco mærker opsvinget

Værktøjsproducenten mærker en støt stigende efterspørgsel og vækst i ordrebogen.
En undersøgelse lavet af Berlingske Business blandt Danmarks 1.000 største virksomheder viser, at troen på fremtiden begynder at vokse. Det mærker man også hos Unimerco.

- Udviklingen er vendt til det bedre. Hjulene begynder at rulle lidt hurtigere igen. Det er ikke en eksplosion, der er tale om, men vi har en pæn indgang af nye ordrer og mærker en stigende afsætning, udtaler administrerende direktør Kenneth Iversen til Berlingske Business.

USA går forrest
Fremgangen hos Unimerco skyldes blandt andet, at bil- og flyindustrien igen begynder at investere i deres fabrikker rundt omkring i verden, og det smitter af på værktøjsproducenten, der nu er en del af den japanske Kyocera-koncern.

Ifølge Unimerco-direktøren er det blandt andet amerikanske marked, der er lysnet gevaldigt, og det har smittet på lande som Kina, Mexico, Tyskland og også andre dele af Europa. Kenneth Iversen forventer da også, at den spirende optimisme kommer til at påvirke beskæftigelsen hos Unimerco.

- Det er ikke sådan i bunker, at vi skal ansætte flere. Der er mere tale om en langsom udvikling, hvor vi vil ansætte lidt flere ingeniører og andre med lange uddannelser i nøglestillinger. Men vi går efter vækst og skal ansætte flere på sigt, siger han til Berlingske Business.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079