23948sdkhjf

Nyt samarbejde i møbelbranchen

Holmris Office og Gate95 har indgået et samarbejde om salg og markedsføring af Gate95-løsningerne til det danske kontormarked.
Aftalen betyder, at det fremover er Holmris, der varetager distributionen af Gate95 løsningerne til danske forhandlere.

Når 2012-udgaven af Stockholm Furniture Fair løber af stablen i næste uge, vil de besøgende på Holmris’ stand kunne opleve udvalgte Gate95-løsninger, og umiddelbart derefter er det planen at præsentere Holmris’ partnere for mulighederne i det nye samarbejde.

- Formålet med samarbejdet er – udover at styrke markedsføringen af nogle meget stærke koncepter – ligeledes at udvide produktsortimentet, så vores kunder kan tilbyde mere komplette løsninger – også indenfor kontorets fællesområder, forklarer adm. direktør i Holmris, Niels H. Lauritzen.

Vil udnytte synergier
Holmris har siden slutningen 1990’erne indtaget en stærk position inden for indretning af kontorarbejdspladser, mens Gate95, på trods sin unge alder, allerede har indrettet en række større projekter med fokus på kreative indretningsløsninger til kontorets fællesområder; reception, kantine, café, møde- og loungeområderne.

Gate95 sortimentet består af en række produkter, udviklet af dels interne og dels eksterne designere, samt specialprodukter som designes til de konkrete projektopgaver.

- Vi forventer os meget af samarbejdet og vil søge at udnytte de fælles synergier i de to virksomheder, siger Niels Aaboe, direktør i Gate95.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.096