23948sdkhjf

Idealcombi leverandør til Danmarks første energi-plus skole

Vinduesproducenten er udpeget som leverandør til et nyt Sønderborg-projekt, der vil være udstillingsvindue for de nyeste teknologier inden for energirigtigt byggeri.
Danmarks første energi-plus skole kommer til at ligge i Sønderborg, og det er Sønderborg Produktionshøjskole, der står bag projektet.

Det første spadestik til byggeriet er nu taget, og bygningerne begynder så småt at tage form.

Produktionshøjskolens ambition er at skabe en skole for moderne design og energirigtige byggematerialer i en fleksibel arkitektur.

Vil danne reference for kommende byggerier
Idealcombi er valgt som leverandør af vinduer til skolen med den helt nye energiserie ”Nation Energy”, der samlet set vil bidrage positivt til byggeriets energiregnskab.

- Det er et spændende projekt, der fremadrettet vil danne reference for kommende byggerier. Vi er selvsagt glade for at være med på et så gennemarbejdet frontløber-projekt, og det bliver meget interessant også i årene der kommer, at følge skolens energistrømninger, om man så må sige, lyder det fra Claus Winther, der er direktør for salg og marketing i Idealcombi.

Skolen vil fremover også fungere som et udstillingsvindue for energirigtige produkter. Den skal producere mere energi end den forbruger, og energitilskuddet skal baseres på alt fra ekstra isolering til solceller og vinduer med lav u-værdi.

- Vi har haft et rigtig godt forløb med de forskellige parter, og med den store fokus, der er på både passiv-byggerier og plus-byggerier, så er vi overbeviste om, at vi får mange flere sager af samme kaliber, i en meget nær fremtid, slutter Claus Winther.

Den nye Sønderborg Produktionsskole koster ca. 40 mio. kr. og opføres på en 5.000 m2 stor grund ved siden af Alssund Gymnasium. Arkitekt på projektet er Aarhus Arkitekterne, mens Grontmij er ingeniør.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094