23948sdkhjf

Royal hæder til australsk importør af dansk design

Virksomheden Corporate Culture, der importerer møbler fra Fritz Hansen, har modtaget HKH Prins Henriks Æresmedalje for sit bidrag til fremme af dansk eksport.
HKH Kronprins Frederik overrakte hædersprisen til Richard Munao, adm. direktør for Corporate Culture, ved en reception i Corporate Cultures showroom i Melbourne.

Også HKH Kronprinsesse Mary var til stede ved uddelingen af prisen, der vakte stor glæde hos modtageren.

Virksomheden Corporate Culture er beliggende i Chippendale i Australien. Den blev grundlagt i Sydney tilbage i 1997 og har siden da udviklet sig til at dække hele Australien og New Zealand. Corporate Culture har siden 2001 repræsenteret møbelproducenten Fritz Hansen og købte i 2010 produkter for 3,8 mio. kroner af Fritz Hansen.

Bidrag til positionering af danske møbler
Corporate Culture blev indstillet til Eksportforeningens Diplom og HKH Prins Henriks Æresmedalje af Michael T. Hansen, Generalkonsul i Sydney, på vegne af Fritz Hansen.

Baggrunden er, at den australske virksomhed har investeret aggressivt i annoncering for danske interior brands og samtidig har været hovedsponsor og deltager ved flere nationale design events i Australien.

Corporate Culture har dermed bidraget til at få danske møbler og dansk arkitektur stærkt positioneret i Australien. Derudover henter virksomheden hvert år danske designere til Australien og sender australske arkitekter til Danmark for at studere arkitektur og design. Corporate Culture har endvidere sørget for, at Fritz Hansens produkter har fået en prominent placering i adskillige kendte bygninger.

Corporate Cuclture vil fortsætte med at investere i Fritz Hansens brand med uændret styrke. Selv om omsætningen nu er mindre end i 2007, vurderer Richard Munao, at virksomheden har vundet markedsandele, og at Fritz Hansens brand dermed er blevet styrket.

Eksportforeningens Diplom & HKH Prins Henriks Æresmedalje er blevet uddelt siden 1982 og er tidligere gået til bl.a. Bang & Olufsen, Danish Crown, Nilfisk, Ecco og Lego i lande som Østrig, Malaysia, Storbritannien, Mexico og Pakistan. Med æren følger en medalje, et diplom og retten til at bruge Kongehusets logo og navn.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094