23948sdkhjf

Online-system til sporing af FSC-tømmer på trapperne

Et nyt online system betyder, at man inden længe kan spore FSC-mærket tømmer gennem alle forhandlingsled. Det skal give bedre kontrol og reducere snyd med FSC.
FSC International og konsulentfirmaet Historic Futures (HF), der er eksperter i sporbarhed i værdikæder, har påbegyndt udviklingen af et online system til sporing af FSC-certificeret tømmer gennem alle forhandlingsled. Det skriver FSC Danmark på sin hjemmeside.

Troværdigt sporbarhedssystem
FSC er pt. et af de hurtigst voksende certificeringssystemer i verden, hvilket gør procedurerne bag stadig mere komplekse.

FSC ønsker med det nye system at støtte kompleksiteten, samtidig med at man vil skabe et troværdigt sporbarhedssystem for certificerede skovprodukter.

- Vi har en rigtig god mulighed for at udvide vores lederskab inden for certificering af skovprodukter ved at introducere denne innovative teknologi, der kan forbedre integritet, hurtighed og effektivitet i FSC’s certificeringssystem, siger Phil Guillery, Systems Integrity Director hos FSC.

Systemet vil gøre det muligt at spore importerede træprodukter helt tilbage til oprindelseslandet.

Samarbejde vil gavne bæredygtigt skovdrift
FSC og HF forventer at samarbejdet om det nye system vil skabe grobund for et længerevarende partnerskab omkring sporingssystemer til skovcertificering verden over.

- Dette er et fantastisk skridt for bæredygtigt skovdrift, og vi er glade for at have muligheden for at arbejde sammen med FSC om at levere en effektiv løsning til et så præstigefyldt og globalt område, siger Tim Wilson fra HF.


Kommenter artiklen (1)
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125