23948sdkhjf

Maskinsnedkerlærling prøvede sig af på udebane

Otte ugers praktik under fremmede himmelstrøg på træfabrikken Champaca nær Bangkok i Thailand.

Det har givet 21-årige Christian Aagaard fra Hassing både viden og indblik i branchen - og er et fint supplement til tiden som maskinsnedkerlærling hos Outrup Vinduer & Døre. Det skriver Nordjyske.dk. 

I otte uger indgik Christian Aagaard i medarbejderstaben på fabrikken og beskæftigede sig med alt fra udvikling af branddøre til kundekontakt. 

- Jeg oplevede, at det blev set som et kvalitetsstempel, at jeg kom fra Danmark, for mange forbinder dansk håndværk med høj kvalitet, fortæller Christian Aagaard, som hurtigt fik ansvar og lov til at prøve kræfter med mange forskellige opgaver.

Under opholdet i Thailand fik Christian støtte fra sin produktionsleder på fabrikken i Outrup, der havde sendt ham ud som sin første lærling i praktik i udlandet. 

- Det er første gang, vi kombinerer et lærlingeforløb med praktik i udlandet, og det har vist sig at være en succes. Derfor har vi besluttet at tilbyde en større del af vores lærlinge den mulighed. Det giver os en masse og bidrager til, at der er flere muligheder forbundet med at tage en erhvervsuddannelse, siger produktionsleder Martin Kanstrup Johansson.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125