23948sdkhjf

Vinduesproducent forbereder ny runde af masseansættelser

Væksten fortsætter hos Outline Vinduer, som forventer at runde en beskæftigelsesmæssig milepæl i løbet af 2020.

- Jeg tror ikke, det er urealistisk, vi når de 300 ansatte i år, siger direktør Jens Sørensen, som dermed yder sit bidrag til jobfesten i bygge- og anlægsbranchen fra fabrikken i Farsø, til Wood Supply.

Nye tal fra Danmarks Statistik viser, at antallet af lønmodtagere i sektoren steg med knap 3.000 alene i løbet af 2019. 30 af de stillinger blev skabt hos Outline Vinduer, som gik fra 255 til 285 ansatte i løbet af sensommeren sidste år.

Hurtig levering trækker op

Og nu er den nordjyske vinduesproducent altså klar til at ansætte et tilsvarende antal personer, hvorved man runder det skarpe hjørne på 300 ansatte.

- Vi kigger ind i et nyt år, hvor vi skal ansætte 25-30 mennesker igen. Det er en proces, som vi forventer at starte op i april, maj og juni, siger direktør Jens Sørensen.

Han vurderer, at jobvæksten muliggøres af flere faktorer.

- Vi har haft en mild vinter, som vi er kommet godt igennem. Vi har solgt det, vi skulle, og så mærker vi, at især den hurtige levering af vinduer trækker lidt ekstra.

Direktøren henviser til Outline Vinduers tredelte leveringskoncept, som består af Standard Levering på tre til fire uger, Hurtig Levering på to uger og Lyn Levering på fire dage.

Ferie og tilfredshed

Det er muligt, fordi virksomhedens ansatte arbejder i både aften- og nattehold. Samtidig har man valgt at fastholde hele arbejdsstyrken over vinteren, hvor ferie og flextid til gengæld afvikles. Direktør Jens Sørensen er derfor selv på vej på ferie, da Wood Supply fanger ham på telefonen – og selv om ordene er både nordjyske og underspillede, er tilfredsheden svær at skjule.

- Det virker til, kunderne tager godt imod vores nye produkter og satsninger. Så vi er godt tilpasse med situationen og det nuværende marked, konstaterer Jens Sørensen, som også kan se travlheden vekslet til profit.

Outline Vinduer omsatte i 2018-regnskabet, der er det senest tilgængelig, for 440 mio. kr. med et resultat før skat på 72 mio. kr. som udbytte.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078