23948sdkhjf

Ny direktør i Dansk Design Center

Arkitekt, designer og associate director i Arup, Nille Juul-Sørensen, er ansat som ny adm. direktør i Dansk Design Center.
Efter godt seks år i spidsen for Dansk Design Center (DDC) valgte Christian Scherfig at fratræde sin stilling ved udgangen af april måned.

Merete Brunander har siden været konstitueret direktør, men med ansættelsen af Nille Juul-Sørensen har DDC’s bestyrelse nu fundet en permanent løsning på posten.

- Med ansættelsen af Nille Juul-Sørensen får Dansk Design Center en både erfaren og dygtig leder med en klar designfaglig profil og et stort internationalt netværk. Dansk Design Center har brug for en sådan profil til at fremme anvendelsen af design i erhvervslivet og samtidig synliggøre dansk design internationalt. Her er det afgørende at have fingeren på pulsen og konkret viden om, hvad der efterspørges internationalt, siger bestyrelsesformand Jacob Holm om baggrunden for valget.

Den nyudnævnte direktør tiltræder den 14. november, og han glæder sig til sin nye udfordring som frontfigur for DDC, der har arbejdet for at styrke industriens konkurrenceevne gennem design siden 1978:

- Jeg kommer med masser af energi og idéer samt en stor ydmyghed over for den opgave, Dansk Design Center skal løse i fremtiden til nytte for vort samfund og med en forbedret indflydelse af vores dygtige designere. Samfundet har store udfordringer, og jeg tror på, at vi i Dansk Design Center kan tilbyde nye vinkler og grænseoverskridende idéer med gode effekter såvel nationalt som internationalt, siger Nille Juul-Sørensen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094