23948sdkhjf

KA Interiør udvider igen

Producenten af skydedørsskabe er kommet godt igennem krisen og forventer i 2012 at overstige rekordåret 2007. En ny Økonomi- & IT-chef skal understøtte udviklingen.
I år er det 20 år siden, at Kurt Armose grundlagde KA Interiør, og virksomheden kan fejre jubilæet med, at det igen er begyndt at få fremad i kølvandet på krisen.

- Det har været en hård kamp, men vi har haft succes med at tage markedsandele på eksisterende markeder og udvide på eksportsiden, fortæller adm. direktør Allan Meyer.

Står stærkere end nogensinde
KA Interiør har netop nu så meget vind i sejlene, at rekordomsætningen fra 2007 står for fald og ventes overgået næste år.

Ifølge Allan Meyer skyldes fremgangen, at man løbende har trimmet virksomheden til den skærpede konkurrence og nu står stærkere end nogensinde.

For at understøtte den positive udvikling har KA udvidet organisationen med Merete Bilberg, der tiltræder som økonomi & IT chef pr. 1. november 2011. Lige nu søger Grindsted-virksomheden desuden en konsulent til det norske marked, hvor der opleves kraftig vækst.

- Krise eller ej, så ser vi mulighederne og vedbliver at levere solide produkter, høj leveringssikkerhed og en kvalitet, der altid lever op til kundernes forventninger. KA tror på fremtiden, slutter direktøren.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078