23948sdkhjf

Nye produkter sætter gang i ansættelserne hos NJA Furniture

En ny møbelserie har fået en rigtig god modtagelse, og NJA Furniture fra Nors søger netop nu omkring 10 nye medarbejdere til produktionen.
Siden Allan Overgaard tiltrådte som adm. direktør i forbindelse med en rekonstruktion i juni måned , har NJA Furniture arbejdet på at udvide sin kollektion i samarbejde med sine 5-6 største kunder.

De nye møbler har fået en god modtagelse på NJA’s markeder, og det smitter positivt af på beskæftigelsen i virksomheden. Det fortæller Allan Overgaard til Nordjyske:

- Vi har fået mange nye genbestillinger på denne serie, og vi skal bruge flere folk i produktionen for at kunne efterkomme de nye ordrer, lyder det fra direktøren.

Med ansættelserne når NJA Furniture op på omkring 105-110 ansatte. Heraf er de 35-40 kommet til i løbet af det seneste år.

Markedet er ikke så følsomt
Møbler fra NJA Furniture ligger i lavprissegmentet, og ifølge Allan Overgaard kan det være en væsentlig årsag til, at virksomheden pt. ikke er så hårdt ramt af krisen i branchen.

- Vi producerer til et marked, som ikke er så følsomt overfor økonomiske udsving, og det samme gør sig gældende for vores distributører, som arbejder i det samme segment, siger han til Nordjyske.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078