23948sdkhjf

Stigning i omsætning på 80 pct. på fire år: Stifter ansætter ny CEO

En af Nordeuropas største spillere inden for messe- og retail-indretning har formået at skabe en stigning i deres omsætning på 80 pct. på bare fire år. Der er tale om Højbjerg-virksomheden Ambiente, der, siden den blev grundlagt i 1999, er blevet drevet af stifteren Michael Skjødt. 

Han overlader den 1. oktober rollen som adm. direktør til Helle Bjerre, det skriver Ambiente i en pressemeddelelse. Det gør han for at "koncentrere sin energi om kunder, kreativitet og virksomhedens fortsatte udvikling”, lyder det i pressemeddelelsen. 

Med den fart Ambiente har på, er der behov for et stærkt fokus på alle poster. Jeg har længe haft alt for mange kasketter på, så overvejelsen om at slippe CEO-rollen er ikke ny. Jeg har bare ventet på den rigtige person at give den til. Nu får jeg frigivet tid til det, jeg virkelig brænder for – at udvikle vores kunder og vores kreativitet, så Ambiente bliver ved med at gå forrest i branchen, og vores internationale fokus styrkes yderligere, siger Michael Skjødt.

Ny CEO har siddet i Ambientes bestyrelse
Helle Bjerre kommer fra en stilling som øverste driftschef i business intelligence-virksomheden Solitwork. Hun har desuden været en del af Ambientes bestyrelse de seneste to år. 

- Ambiente er en fantastisk virksomhed med et kæmpe potentiale. De lykkes allerede med så meget, men der ligger et stort uforløst potentiale, som jeg glæder mig til at udvikle. Først og fremmest er det med Ambientes vækststrategi helt essentielt, at Michael bruger sin tid der, hvor han er allerbedst. Mit job bliver at sørge for, at ’der er ro på bagsmækken’, så han kan koncentrere sig om kunderne og den kreative del, for han er og vil fortsat være den bærende kraft i Ambiente, siger Helle Bjerre

Ambiente har 45 ansatte og en kundeportefølje, der bl.a. tæller Hästens, Republic of Fritz Hansen og Louis Poulsen. Ambiente designer og bygger messestande, butikker og virksomhedsdomiciler over hele verden – fra Køln, Paris og Stockholm til Shanghai, Bangkok og Singapore.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078