23948sdkhjf

Møblerne er rykket ind på Formland

For første gang har møbelbranchen fået sin egen hal på Formland Autumn. Wood Supply har været en tur i Herning for at se nærmere på ’den nye dreng i klassen’.
I februar måned kunne MCH Messecenter Herning og Møbel+Interiør Brancheforeningen løfte sløret for et nyt samarbejde , der betyder, at møbelbranchen fremover får sin egen hal på den midtjyske interiørmesse.

Torsdag den 18. august åbnede hallen for første gang for Formlands besøgende. Forude venter fire forhåbentligt hektiske og udbytterige messedage for de 46 virksomheder, der har valgt at støtte op om initiativet som udstillere.

En nødvendighed
Men hvorfor blive del af en messe, der i høj grad har sin styrke inden for især brugskunst?

For møbelbranchen har et afgørende argument været, at der i disse år sker en brancheglidning, som bringer møbelhandlerne tættere på brugskunst og boligtilbehør.

Samtidig udgør Formland en stærk og veletableret platform, og det gør unægtelig vejen til succes kortere, end hvis man valgte at bygge noget nyt op fra bunden.

- Alle de store messer i udlandet skaber sammenhæng mellem møbler og interiør, og det er fantastisk positivt, at vi nu også forsøger at gøre det i Danmark. For traditionelle møbelhandlere er det enormt grænseoverskridende, men det er nødvendigt at forene de to områder for at møde kundernes krav i dag, siger direktør Luisa Gorgone fra brancheforeningen Danske Møbelhandlere, der er blandt udstillerne i Herning.

Mange kunder er her i forvejen
Hos en anden udstiller, møbelfabrikken Skippers Furniture, ser man også gode muligheder for at udnytte synergierne mellem de to brancher:

- Mange af vores kunder sælger også brugskunst, og det er ofte de samme indkøbere, der dækker begge områder. For os er det derfor fornuftigt at være med, fordi mange kunder faktisk er her i forvejen, siger indehaver Steen Skipper, der kan melde om en fin start på messen:

- Selvom vi endnu er tidligt i forløbet, har vi faktisk haft mange besøgende, og det tyder på, at kunderne bakker op. Vi er meget klogere på søndag, men vi tror på konceptet, siger han.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078