23948sdkhjf

Nissenpack er gået konkurs

Efter flere år med underskud måtte leverandøren af møbel- og køkkenkomponenter i sidste uge lukke ned for aktiviteterne.
Ejerne bag Nissenpack A/S besluttede i sidste uge at indgive konkursbegæring, og torsdag den 30. juni var således sidste arbejdsdag for størsteparten af de 19 ansatte i Hørning-virksomheden.

- Stort set alle ansatte er fritstillede med virkning fra torsdag i sidste uge. Nogle få hjælper i denne uge med at ekspedere på lager og lignende, oplyser advokat Charlotte Gråkjær Eriksen fra konkursboets kurator, Interlex Advokater, til Wood Supply.

Holder alle muligheder åbne
Som kurator er Interlex Advokater netop nu ved at indhente vurderinger på driftsmateriel for at finde ud af, hvad der er af aktiver i konkursboet. Derfor er det endnu uvist, hvad der kommer til at ske med virksomheden fremadrettet.

- Vi fik først sagen i torsdags og er stadig tidligt i forløbet, så vi er nok klogere på sagen om en uge eller to. Nu skal vi lige have styr på, hvad det er, vi har i hænderne, siger Charlotte Gråkjær Eriksen, der endnu ikke ønsker at løfte sløret for, hvilke scenarier der arbejdes med.

- På nuværende tidspunkt holder vi alle muligheder åbne. Vi er sat i verden for én ting; at få mest muligt hjem til kreditorerne. Det, der giver kreditorerne flest penge, er et samlet salg af virksomheden, så det vil naturligvis være den optimale løsning, fortsætter Charlotte Gråkjær Eriksen, der tror på en snarlig afklaring.

Ejerskifte reddede ikke forretningen
Nissenpack har været en underskudsforretning i flere år og måtte i perioden 2005 til 2009 indkassere et samlet tab på ca. 38 mio. kroner.

Fra 2008 til 2009 lykkedes det dog at reducere underskuddet fra -10,95 mio. til -1,12 mio. kroner, og i slutningen af 2009 fik virksomheden tilført ny kapital. Det skete som led i et ejerskifte, hvor adm. direktør Mikkel Nørgaard Dall, økonomidirektør Bent Leon Nielsen og logistikchef Michael Sangill Mikkelsen købte selskabet fri af SMEF Group .

Dengang gik meldingen på stigende ordrebeholdning, og den nye ledelse gik således også ind til 2010 med forventning om et nulresultat.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093