23948sdkhjf

Ny film promoverer træet som materiale

Træ er genialt! Det mener Træ Er Miljø, som netop har produceret en ny tegnefilm. Den skal sælge budskabet om træ som verdens mest miljøvenlige råstof. Se filmen her.
"Er du også træt?" er titlen på en ny tegnefilm, som fik verdenspremiere i den forgangne måned under European Wood Network, der er et årligt forum for forskellige trækampagner i Europa.

Bag initiativet står Træ Er Miljø, der efterfølgende har lanceret den 1 minut og 42 sekunder lange produktion på Youtube, hvorfra det er planen at sprede filmen til så mange hjemmesider som overhovedet muligt.

- Med filmen forsøger vi at formidle et kompliceret budskab på en hurtig og enkel måde, så de fleste kan forstå det. En effektiv måde at opnå det på, er ved at fortælle budskabet med billeder og lyd. Vi har valgt Youtube til at sprede filmen, fordi det er en platform, der tillader nem og enkel spredning på en lang række hjemmesider samtidig, forklarer Simon Auken Beck fra Træ Er Miljø.

Glæder sig over hvert et klik
Filmen har efter godt tre uger på Youtube opnået ca. 1.400 visninger, men antallet af klik udgør ikke et mål i sig selv, understreger Simon Auken Beck:

- Vi noterer os naturligvis, hvor mange gange filmen blive vist, men vi har ikke et egentligt mål for hvor mange gange den skal vises. Vi glæder os over hvert klik, siger han.

Inspirationen filmen fik Træ Er Miljø sidste år under netop European Wood Network, hvor der blev vist en lignende film. Filmen er produceret af Frank Madsen og Flemming Andersen fra Tegnestuen Gimle. Lydsporet er indtalt af skuespillerinde Camilla Bendix.


[flash][width]500[/width][height]390[/height][address]http://www.youtube.com/v/r53ySVIAQxM[/address][/flash]

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079