23948sdkhjf

International Furniture fortsætter fremgangen

Vækst og nyansættelser præger overskrifterne hos det østjyske møbelfirma, der i år fejrer 30 års jubilæum.
Selvom møbelbranchen generelt har været præget af faldende aktivitetsniveau, kunne International Furniture i 2010 glæde sig over en vækst på 20 %.

Det lykkedes dermed at vende en nedadgående kurve, og i år er aktiviteten fortsat med at stige – og det tilmed i et jubilæumsår, hvor man indtil nu har udvidet medarbejderstaben med en intern sælger og en lagermedarbejder:

- Vi er kommet godt fra start i 2011 og ligger efter fire måneder godt 30 % foran sidste års omsætning. Og det var vel at mærke et godt år. Vi rammer noget meget, meget positivt for øjeblikket, og det er fedt, at man kan gå frem i sådan et marked, siger salgschef René Secher.

Har fundet ud af hvad vi står for
René Secher kom til International Furniture sidste år og har formået at bringe nye indgangsvinkler til virksomhedens kollektion og salgsarbejde. Effekten er ikke udeblevet, og ifølge René Secher er det især de eksisterende kunder, der vokser for øjeblikket:

- De kan se, at produktsortimentet er blevet større og mere attraktivt. Når de har købt stole hos os, har vi nu også materialet, der viser, at de også kan købe bordet. Selvom vi endnu ikke er helt færdige med alle tiltag, har kunderne forstået vores budskab og er ved at finde ud af, hvad vi står for, siger salgschefen, der har endnu et salgsinitiativ på trapperne.

Inden sommerferien er det nemlig planen at lancere en ny brochure med et strømlignet sortiment, hvor fokus er på virksomhedens kerneprodukter; konference-, lounge- og kantinemøbler. René Secher forventer, at det på den baggrund vil lykkes at bygge videre på den aktuelle succes.

Den 4. juni fejrer International Furniture 30 år, og i den anledning præsenterer man desuden et nyt showroom, der er indrettet ved domicilet i Ørum Djurs som led i en større renovering. Virksomheden har ikke tidligere haft et decideret showroom, men med den aktuelle succes har ledelsen vurderet, at tiden nu er moden.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.484