23948sdkhjf

Flere millioner til innovation i møbelbranchen

Innovationsnetværk bliver forlænget og sikrer forsat fokus på innovation og bæredygtighed

Lifestyle & Design Cluster kan i disse dage løfte armene højt op over hovedet.

Uddannelses- og forskningsministeriet, som innovationsnetværket hører under, har nemlig udpeget Lifestyle & Design Cluster til at forsætte frem til udgangen af 2020. Bevillingen skete officielt 19. september, oplyser netværket i en pressemeddelelse.

Forlængelsen svarer til en værdi på 14 millioner kroner, hvilket giver mulighed for, at innovationsnetværket kan fortsætte sit arbejde med at fremme innovation og bæredygtig vækst i primært de små og mellemstore bolig- og beklædningsvirksomheder.

I alt er 17 innovationsnetværk udvalgt til at fortsætte, mens seks netværk ophører, og Lifestyle & Design Cluster kommer fremover til at indgå i samarbejde med de øvrige netværk for at øge brugen af forskningsbaseret viden i erhvervslivet og den offentlige sektor.

- Vi tror fuldt og fast på, at et øget fokus på samarbejder og partnerskaber vil skabe et endnu bedre miljø for bæredygtig vækst i de danske livsstilserhverv. Lifestyle & Design Cluster får i fremtiden endnu større fokus på aktiviteter, der bidrager til understøttelsen af FN’s 17 verdensmål og udvalgte fokusområder indenfor Forsk2020 i tre nye partnerskaber indenfor cirkulær økonomi, digitalisering og innovation samt design og iværksætteri, siger Betina Simonsen, direktør i Lifestyle & Design Cluster.

I forlængelse af de nye partnerskaber har Lifestyle & Design Cluster udvidet med nye konsortiepartnere. Herunder et tættere samarbejde med D2i - Design to innovate, som bidrager med kompetencer og erfaringer indenfor innovation, design og iværksætteri.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094