23948sdkhjf

Nyt center sikrer hurtig levering af træplader til hele landet

Hem Groups nye distributionscenter i sjællandsk hovedby kommer Østdanmark til gode

Et stigende antal kunder med bopæl øst for Storebælt har fået pladeleverandøren Hem Group til at åbne et nyt distributionscenter i Køge.

Virksomheden, der blandt andet sælger træbaserede plader skåret efter mål, har ellers hovedsæde i Hem udenfor Skive, men med det nye center kan Hem Group levere sine træplader med én dags varsel i hele landet.

- Det understøtter vores strategi om at være en stærk regional grossist, der også er konkurrencedygtig på levering af plader til den træforbrugende industri og tømrerhandlerne på Sjælland og øerne, siger administrerende direktør Tommy Jensen.

Det nye distributionscenter er placeret tæt på motorvejen E20/E47, så det er let at komme til og fra for både leverandører og kunder.

Jylland og Fyn er dækket
Distributionscentet i Køge giver ikke kun mulighed for, at Hem Group kan levere dag til dag ud til kunderne. Samtidig får de sjællandske byggemarkeder nemlig også mulighed for selv at afhente deres varer, hvis der opstår akutte behov.

Selvom det primært at Sjælland og øerne, der får gavn af de nye kvadratmeter i Køge, bliver jyder og fynboer dog ikke snydt.

Foruden vareudleveringen fra hovedsædet i Hem har virksomheden også et distributionscenter i Aarhus.

- Nu kan vi bedre nå ud til alle hjørnerne af Danmark, siger Tommy Jensen og understreger, at de nye lokaler på Sjælland også giver plads til, at Hem Group kan tage flere produktgrupper ind i sortimentet.

Hem Group blev etableret i 1989 og beskæftiger i dag omkring 30 ansatte.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079