23948sdkhjf

Lindlarsen genopstår med nye ejere

Efter konkursen i februar er det nu lykkedes at skabe et fundament for at videreføre aktiviteterne i et nyt selskab. Indtil videre er 19 medarbejdere genansat.
Som følge af en anstrengt finansiel struktur blev det kapitalfondsejede tidligere Lindlarsen A/S den 18. februar 2011 erklæret konkurs.

Efterfølgende har en ny ejerkreds arbejdet på at videreføre aktiviteterne i et nyt selskab, der nu er klar med et tilpasset forretningskoncept omkring produktionsoptimering til primært de bearbejdende industrier inden for træ, alu og plast.

Det nye selskab har overtaget Lindlarsen-navnet og tager udgangspunkt i den hidtidige kreds af leverandører og samarbejdspartnere.

Stærkt rustet med nyt setup
De nye ejere er Jens Ellersgaard og adm. direktør Frands Ellersgaard, som står i spidsen for et team af 19 kernemedarbejdere fra den tidligere virksomhed:

- Vi tror på fremgang i markedet – og på konceptet med viden og de rigtige løsninger til forbedring af kundens bundlinje. Og med det nye set-up, bl.a. en helt anden omkostningsstruktur, står vi stærkt til at løse den opgave, siger Frands Ellersgaard og fortsætter:

- Vi har fået mange positive tilkendegivelser fra kunder og samarbejdspartnere, og derfor stod det hurtigt klart, at der var grundlag for at starte en ny virksomhed med samme fokus på rådgivning, service og salg af maskiner og reservedele.

Virksomheden søger nu et nyt domicil og flytter således inden længe fra den nuværende placering i HI-Park, Herning.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079