23948sdkhjf

DLH udbyder nye aktier for 277 mio. kroner

Trævaregrossistens nye børsprospekt er nu klar til offentliggørelse, og ledelsen oplyser, at der på forhånd er opnået sikkerhed for, at udbuddet fuldtegnes.
- Det er glædeligt, at garanterne sammen med DLH’s storaktionærer har valgt at bakke op om den kapitaludvidelse, vi nu har iværksat.

Sådan lyder ordene fra adm. direktør Kent Arentoft i forbindelse med, at DLH nu får tilført omkring 250 mio. kroner gennem udstedelse af nye B-aktier.

Den tilførte kapital sikrer en treårig bankaftale og medvirker til at nedbringe gælden i DLH, som dermed styrker fundamentet for fremtidig vækst.

Overskudsgrad på op mod 5 % i 2014
Kapitaludvidelsen er et led i strategien ”Go to Market”, som blev lanceret i december 2010.

Strategien skal frem mod 2014 positionere DLH som en fokuseret global grossist på markedet for træ, plader og træbaserede produkter og skabe grundlaget for, at DLH kan blive den ledende trægrossist på udvalgte markeder.

Samlet er ”Go to Market”-strategiens vigtigste målsætninger, at DLH i 2014 opnår en omsætning på 4,5-4,8 mia. kroner, en overskudsgrad på 4,5-5,0 %, en netto arbejdskapital i forhold til omsætningen på højst 25 % samt et ROIC over 12 %.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078