23948sdkhjf

Kolon slår alle tidligere rekorder

Omsætningen vokser med mere end 50 procent hos køkken- og inventarproducenten

Kolon Total Inventar har mere travlt end nogensinde. Omsætningen er steget med over 50 procent i det regnskabsår der slutter ved udgangen af juni, oplyser salgsdirektør Anders Mads Bonde Jensen

- Fokus på samarbejde med vores kunder og dygtige medarbejdere, har givet en positiv og større ordretilgang, siger salgsdirektøren. 

Han uddyber, at det er en kombination af optimeringer  i virksomheden; flere medarbejdere samt udvikling af produktionen, i it og administration. Så nu kan der med Anders Mads Bonde Jensens ord ”presses mere gennem produktionen.” 

- Og så er der bare godt gang i den, tilføjer han.

Får plads til meget mere
Kolon har derfor nu investeret stort i nye maskiner til produktionen samt en udvidelse af både produktion og administrationsfaciliteterne i Osted syd for Lejre.

- Byggeriet er i fuld gang og forventes færdigt i løbet af efteråret, hvilket er tiltrængt, da vi er udfordret på pladsen i øjeblikket, siger Anders Mads Bonde Jensen og tilføjer:

- Vi ser meget frem til at få udbyttet af de nye maskiner, som vi allerede kan se en positiv effekt af.

Udvidelsen i Osted
Kontorerne i Osted udvides med 160 kvm, hvor en ny glasfacade i to plan vil indeholde nye kontorpladser, møderum samt udstilling. 

Produktionen udvides med en ny hal på 260 kvm, som vil være i umiddelbar forbindelse med CNC-værkstedet. 

Det samlede areal kommer op på cirka 3.500 kvm, når udbygningen står færdig til efteråret.

Kolon Total Inventar har i dag 35 ansatte.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125