23948sdkhjf

LindLarsen er gået konkurs

Efter to år med underskud har maskinleverandørens bankforbindelser nu opsagt kreditterne. Der arbejdes dog på at drive virksomheden videre i et nyt regi.
LindLarsen måtte i 2009 indkassere et underskud på 14,7 mio. kroner, og ifølge Herning Folkeblad er det udsigten til et nyt – om end væsentligt mindre – underskud i 2010, der har fået banken til at sige stop.

Konkursbegæringen blev indgivet den 15. februar, og fredag i sidste uge afsagde Skifteretten i Herning konkursdekret over virksomheden.

LindLarsen-ledelsen har i det sidste års tid arbejdet på et salg af virksomheden, og ifølge direktør Frands Ellersgaard har der også været fornuftige bud. Disse er dog blevet afvist af den største kreditor, Nordea.

Frands Ellersgaard arbejder nu på at rejse kapital til at drive virksomheden videre i et nyt setup, og over for Herning Folkeblad betegner han mulighederne som gode. Det skyldes ikke mindst, at organisationen er blevet trimmet, og at forventningerne til 2011 på den baggrund var et mindre overskud.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078