23948sdkhjf

Swedoor introducerer nyt klimavenligt koncept til yderdøre

Stigende krav til bæredygtige byggematerialer får nu Swedoor til at introducere et nyt klimavenligt koncept

Bæredygtigt byggeri er i den grad kommet i fokus, og det skærper kravene til byggematerialeproducenterne om at udvikle innovative produkter, der understøtter og sikrer et stadig grønnere byggeri.

Som følge heraf lancerer dørproducenten Swedoor nu konceptet "ECO", der er et nyt bæredygtigt tilvalg til virksomhedens sortiment af yderdøre. 

ECO er udviklet specielt til Swedoors nuværende sortiment af yderdøre, side- og ovenlyspartier og kan derfor tilvælges til de fleste yderdøre i serien Advance-Line. Designmessigt vil ECO dog adskille sig ved blandt andet at have en stærkere overfladefinish og en større glasåbning med en knastfri og minimalistisk karm.

Kernematerialet består af miljøvenlig porøs træfiber, 3-lags glas og 77 mm tykt dørblad. Dermed har døren en optimal isoleringsevne, som medvirker til et lavere energiforbrug og bedre indeklima.

Lanceringen skyldes en vision fra Swedoor om at være på forkant med udviklingeninden for bæredygtighed i byggeriet. ECO skal således gøre det nemt at gøre en ekstra indsats for miljøet og være det oplagte valg til små og store byggeprojekter, hvor der planlægges passivhuse.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078