23948sdkhjf

Bloomingville sætter handling bag ordene

Det midtjyske møbel- og interiørfirma vil fordoble omsætningen på tre år. Blandt initiativerne er en ny markant bestyrelsesformand og opdyrkning af nye markeder.
Efter pæn fremgang i 2009 og 2010 sætter Bloomingville A/S nu yderligere fart på ekspansionen, og målet er at fordoble den i forvejen hastigt voksende omsætning i løbet af en treårig periode.

Adm. direktør og medejer Simon Stampe fortæller til dagbladet Børsen, at den midtjyske interiørvirksomhed har udpeget den tidligere koncernchef i IC Companys, Henrik Theilbjørn, som ny bestyrelsesformand:

- Med Henrik Theilbjørns tiltræden signalerer vi, at vi har ambitioner. Vi ønsker at trykke på speederen for at få en kontrolleret vækst, så vi med udgangen af 2013 sælger for dobbelt så meget som nu, siger Simon Stampe.

Blod på tanden
Væksten skal primært hentes via opbygning nye markeder i Storbritannien, Benelux og Frankrig samt øget fokus på de tysktalende markeder i Tyskland, Østrig og Schweiz:

- Først i fjor startede vi med at tage på messe på det enorme tyske marked, så der er også rigtig meget at hente for os. Vi har netop været på messer i Hamborg og Paris for første gang, og det er gået over al forventning. Vi har mange nye kunder med hjem og har for alvor fået blod på tanden, fortsætter direktøren.

Han ønsker ikke at sætte tal på virksomhedens omsætning men fortæller til Børsen, at der i 2010 var tale om en vækst på 50 %. Her lykkedes det også at realisere et resultat, der var ”markant bedre” end 2009-resultatet på lige under 4 mio. kroner før skat.

Til sommer flytter Bloomingville fra Herning til Ikast, hvor virksomhedens 35 medarbejdere får 6.000 m² til rådighed.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078