23948sdkhjf

Nyt dansk samarbejde om produktion af designmøbler

Møbeldesigner Hans Sandgren Jakobsen, Bernstorffsminde Møbelfabrik og Orebo er nu klar til at sende et nyt spisebord på markedet.
Spisebordet ”Connect” er parternes første fælles projekt, og Hans Sandgren Jakobsen håber, at samarbejdet kan føre til udvikling af flere nye møbler:

- Jeg er glad for, at det stadig kan lade sig gøre at producere designmøbler i Danmark til rimelige priser, og dette er forhåbentlig blot begyndelsen på et frugtbart samarbejde, siger designeren.

Det nye bord har været undervejs siden efterårsferien 2010, og hos Bernstorffsminde forventer man, at bordet vil være at finde i ca. 25 af de uafhængige ’hvide’ butikker i løbet af foråret.

Udover Hans Sandgren Jakobsen og Bernstorffsminde har projektet deltagelse af Orebo, der har fået til opgave at fræse og pudse de massive bordben. Det er samtidig den sjællandske møbelfabrik, der har sørget for at bringe parterne sammen:

- For et års tid siden tegnede jeg en stol til Orebo, som i forvejen laver komponenter for Bernstorffsminde. Det endte så med, at jeg blev kontaktet af Bernstorffsminde, og vi blev efterfølgende enige om at gå sammen om at udvikle ”Connect”, fortæller Hans Sandgren Jakobsen, der ser positivt på mulighederne for at gøre det nye spisebord til en salgsmæssig succes:

- Det er selvfølgelig altid svært at spå om, hvordan slutbrugerne tager imod et nyt produkt. Men bordet kommer til at ligge i et prisleje, hvor der er god mulighed for at afsætte en hel del, vurderer han.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078