23948sdkhjf

Stockholm er også messetrends: Carl Hansen & Søn fik 2100 italienske klinker

47 mand knoklede i løbet af 6 lange arbejdsdage for 18 kunder, da det danske indretningsfirma Ambiente tog del i forberedelserne til årets møbelmesse i Stockholm.

Blandt de 18 messestande, står firmaet bag messestanden for Carl Hansen & Søn, hvor der i år er monteret ikke mindre end 2100 små håndstrøgne, italienske klinker - monteret med hænderne én for én.

- De skaber nogle raffinerede vægflader, der er med til at understrege kvaliteten i både møbler og brand. En ganske krævende opgave, men også indsatsen værd, siger Michael Skjødt, som er direktør og kreativ chef.

Ambiente oplever, at de udstillende virksomheder vil have stadig mere eksklusive materialer og udtryk.

- Uanset om vi har arbejdet med høje vægpaneler, smalle trælameller eller florlette tekstiler er formålet altid fremhæve produkterne og brandet, så det let differentieres fra konkurrenterne. Og selv om producenterne stadigvæk giver den lidt mindre gas på messen i Stockholm end de for eksempel gør på Salone del Mobile i Milano, så synes jeg virkelig niveauet er højt her. Det er dejligt at se så mange helstøbte og forskelligartede løsninger, siger Michael Skjødt.

En modetendens, der er slået igennem, er mørkere og mere mættede farver.

Trenden startede sidste år på Salone del Mobile i Milano - hvor trends i det her spil som regel starter. I år er tendensen øget.

- Generelt er farveuniverset modigere og kraftigere. Rustikt, mat og varmt. De mange farver bidrager med en dæmpet, varm og imødekommende stemning. Jo mere eksklusiv maling vi benytter, jo større krav stilles der både til selve malerarbejdet og til tørretiden.

Stockholm Furniture & Light Fair startede tirsdag og slutter lørdag.

Se masser af billeder fra den igangværende messe.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109